Новини

19 Липня, 2023 р., 12:08
Дана платформа була створена Міністерством реінтеграції разом з Національним інформаційним бюро за дорученням Офісу Президента України.
19 Липня, 2023 р., 11:29
Інформаційні та консультаційні послуги пов′язані з працевлаштуванням; Індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги; Профдіагностичні консультації та психологічну підтримку; Участь у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями; Професійна підготовка або перепідготовка, підвищення кваліфікації з урахуванням потреб підприємств, організацій та установ регіону; Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, суспільно корисних робіт; Інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота». Отримання  молоддю з числа внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, після їх звільнення, осіб з інвалідністю, осіб, які отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання внаслідок військової агресії, ваучера на перепідготовку за робітничою професією; підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю; підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) та наукового рівня вищої освіти); спеціалізацію та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями згідно з пріоритетами видами економічної діяльності.  
18 Липня, 2023 р., 17:49
Відповідно до статті 34 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” пенсія по інвалідності призначається на весь строк встановлення інвалідності.
18 Липня, 2023 р., 16:41
Наявність стажу роботи в шкідливих умовах тривалістю 10 років та страхового стажу не менше 25 років дає право на призначення пенсії за віком на пільгових умовах за Списком № 2 після досягнення 55-річного віку.
18 Липня, 2023 р., 15:35
Право на пільгу в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу мають пенсіонери, які працювали за певними спеціальностями та проживають у сільській місцевості.
18 Липня, 2023 р., 14:32
Стаття 28 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” визначає, що за кожний повний рік страхового стажу понад 35 років чоловікам і 30 років жінкам пенсія за віком збільшується на 1% розміру пенсії, але не більш як на 1% мінімального розміру пенсії за віком (прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність). 
13 Липня, 2023 р., 15:07
Служба зайнятості запускає нову безкоштовну послугу - відтепер кожен бажаючий може скористатися цифровим сервісом Державної служби зайнятості – онлайн-тестуванням «Моя професія».
11 Липня, 2023 р., 15:05
Хмельницький обласний центр зайнятості інформує про офіційні інформаційні ресурси Державної служби зайнятості для оперативного інформування, консультацій та комунікації з клієнтами.
10 Липня, 2023 р., 15:10
У січні-червні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 14,7 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували майже 2 тисячі роботодавців. В базі даних  налічувалось 7,5 тисяч вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9288 гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь