Новини

03 Липня, 2023 р., 08:40
Попри міжнародний нагляд за роботою Запорізької атомної електростанції в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації.
03 Липня, 2023 р., 08:30
Яку небезпеку несуть аварії на атомних станціях?
03 Липня, 2023 р., 08:20
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 
27 Червня, 2023 р., 14:21
Багатодітні сім’ї мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг (стаття 13 Закону України “Про охорону дитинства”).
21 Червня, 2023 р., 13:55
З початку року майже 2 тисячі роботодавців поінформували Хмельницьку обласну службу зайнятості про потребу у кваліфікованих працівниках. Популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту, сільського господарства та переробної промисловості.
14 Червня, 2023 р., 12:59
Хмельницька обласна служба зайнятості пропонує громадянам безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію.  Ваучер на навчання - документ встановленого зразка, який видається деяким категоріям громадян для здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації за вже набутою спеціальністю, а роботодавцеві дозволяє отримати персонал з необхідною кваліфікацією.
12 Червня, 2023 р., 08:05
Грантова програма, в рамках урядового проекту єРобота, створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також їхніх дружин або чоловіків. Грант може отримати ФОП або фізична особа, яка планує відкрити власний бізнес. Сума гранту складає до 1 млн гривень.
07 Червня, 2023 р., 13:12
У січні-травні 2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 13,2 тисяч громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували майже 2 тисячі роботодавців. В базі даних  налічувалось 6,7 тисяч  вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9278 гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь