Новини

31 Травня, 2022 р., 13:55
Відділ освіти,культури, молоді,спорту та туризму, Михайлюцька сільська рада щиро вітають Вас із закінченням 2021 - 2022 навчального року!
31 Травня, 2022 р., 10:52
Мешканці Корчицького старостинського округу, Михайлюцька сільська рада висловлюють щиру подяку Олександру Герезі, - народному депутату України, керівнику Агрохолдингу Епіцентр Агро та Світлані Павлишиній, - депутату Хмельницької обласної ради, керівнику служби соціальної політики Хмельницького регіону ПК Епіцентр Агро Північний кластер, а також усій команді "За конкретні справи", які до Міжнародного дня захисту дітей зробили чудовий подарунок діткам і в с.Корчик з'явилась дитяча площадка!
20 Квітня, 2022 р., 15:02
«Методичні рекомендації щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року» у квітні були затверджені МОН.
01 Лютого, 2022 р., 15:00
1 лютого стартує реєстрація для участі в ЗНО-2022.
28 Січня, 2022 р., 14:08
27 січня 2022 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено І (очний) обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів «Край, в якому я живу», в якому перемогла ( І МІСЦЕ) ФРОЛОВА УЛЯНА, учениця Городнявського ліцею!
26 Січня, 2022 р., 13:59
Щиро вітаємо духовий оркестр Городнявського ліцею за участь у Всеукраїнській патріотичній акції дитячо-юнацьких духових оркестрів до Дня Соборності України «Марш Єдності».
24 Січня, 2022 р., 13:54
РІК РОЗПОЧАВСЯ ПЕРЕМОГОЮ творчих натхненних учасників ФОЛЬКЛОРНОГО АНСАМБЛЮ «МЕДУНКА» Михайлюцького будинку культури (КЕРІВНИК Тетяна Костюк-Августинович), яку вони здобули в розважальному челенджі «Батлі колядок», розділивши із фольклорним гуртом Шепетівської ЗОШ1 !
20 Січня, 2022 р., 17:52
З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Червоноцвітській гімназії організовано та проведено ряд заходів: урок державності «Шлях до незалежності»,8 клас, тематична виховна година «Велика злука – великі сподівання», 9 клас,виставка малюнків учнів 1-4 класів «Моя чарівна Україна», конкурс стіннівок «Україна очима дітей». У шкільній бібліотеці протягом січня проходили тематичні книжкові виставки історичної та художньої літератури «Любити Батьківщину – знати її історію». Проведено виховний захід для 7 класу до Дня соборності України ,”Захід, схід – одна країна! Це – соборна Україна”, де діти на «долоньках» синього та жовтого кольорів писали «Що для мене Україна» та кріпили на карту України. Розв’язували кросворди на знання історії. Співали пісні про нашу Батьківщину, розповідали вірші та історичну довідку про День Соборності Україні. Утворили живий ланцюг – символ духовної єдності та свободи українського народу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь