ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО 2022-2023 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 08.07.2022 14:03
Кількість переглядів: 458

Сьогодні, 8 липня, відповідно до вимог чинного законодавства, було проведено обстеження закладів освіти на території Михайлюцької сільської ради щодо можливості їх облаштування та використання як найпростіших укриттів.

Фото без опису

Участь у комісійному обстеженні взяли - Н.П.Лукашук - голова комісії, в.о.начальника КО Відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму, а також члени комісії: Щур В.І, начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Михайлюцької сільської ради; Терещук В.В, провідний інспектор лейтенант служби цивільного захисту Шепетівського районного управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області; Рацинська О.Б, провідний фахівець відділу за додержанням санітарного законодавства районного управління Держспоживслужби та директори закладів загальної середньої освіти (у відповідному закладі).

В ході обстеження представники комісії особливу увагу звертали на кількість виходів, забезпечення вільного доступу до укриттів, наявність освітлення, опалення, водопостачання. Представником ДСНС Терещуком В.В. було надану консультативну допомогу директорам зазначених закладів щодо вимог обладнання та приведення наявних укриттів до працездатного стану. Після обстеження складено відповідні акти.

Тож процес підготовки до організованого своєчасного початку нового 2022-2023року триває згідно чинного законодавства та з урахуванням особливостей його організації в умовах російської агресії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь