Новини

27 Грудня, 2021 р., 14:09
27 грудня 1971 року - місток від минулого до сьогодення для Городнявського ліцею, який сьогодні перетинає півстолітній рубіж від дня заснування.
22 Грудня, 2021 р., 14:12
21 грудня 2021 року у стінах Городнявського ліцею зібрались всі ті, кому не дає спокою жага пошуку і відкриттів -талановиті учні нашої громади, учасники І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Михайлюцького територіального відділення Малої академії науки України.
17 Грудня, 2021 р., 16:38
Сьогодні у закладах освіти нашої громади панувала атмосфера чарівності та веселощів.
17 Грудня, 2021 р., 14:27
Новорічних та різдвяних свят чекають всі із нетерпінням, особливо діти, які живуть передчуттям казкових свят та сподіваються на здійснення заповітних мрій. Що є приємним для дитини? Звичайно любов та піклування батьків, підтримка та розуміння вчителів, дружба однолітків. Але надзвичайно приємно, коли про дітей турбуються небайдужі люди. Такими є народні депутати Олександр та Галина Гереги, депутатка Хмельницької обласної ради Світлана Павлишина, директор Шепетівського районного спеціалізованого підприємства Петро Трофімчук та депутат Михайлюцької сільської ради Віталій Караван. Напередодні новорічних та різдвяних свят солодкі подарунки з побажанням здоров’я, радісних, щасливих подій від наших меценатів (Епіцентр Агро) отримали учні початкових класів Корчицького ліцею . Адміністрація закладу, педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру подяку за Вашу підтримку і допомогу школі та подароване дітям свято. Цінуємо Вашу людську щедрість і розуміння наших шкільних проблем та надіємося, що в наступному році наша співпраця стане ще більш міцнішою.
02 Грудня, 2021 р., 11:52
Приємні миті! Нагороди і призи від ХОНМЦКіМ, а також цінний подарунок- аудіосистема Samsung- від благодійної організації "Фонд родини Кольгофер" володарю Гран - Прі в обласному конкурсі "Кращий за професією" Тетяні Костюк-Августинович. Щиро дякуємо!
29 Листопада, 2021 р., 13:29
Вітаємо переможців Михайлюцького ліцею з XI Всеукраїнською інтернет-олімпіадою «На Урок» (Осінь 2021), а також дякую всім учням, які прийняли участь.
29 Листопада, 2021 р., 13:26
В рамках Тижня безпеки руху на дорозі учні 9 класу Червоноцвітської гімназії мали змогу не тільки поглибити свої знання з ПДР, а й перевірити! Чудовий результат - кожен отримав сертифікат!
29 Листопада, 2021 р., 13:23
Колектив Михайлюцького ліцею (діти, батьки, вчителі) щиро дякує Михайлюцькій сільській раді за придбані м'які пуфи для оформлення осередків відпочинку та дозвілля. Радості дітей немає меж. Тепер головне зберегти, дбайливо ставитись, не псувати і не нищити. Це лише старт. У планах ще багато задумів та цікавинок, і усе нашим дітям.
18 Листопада, 2021 р., 16:05
Вітаємо Тетяну Костюк-Августинович, художнього керівника Михайлюцького будинку культури з перемогою - ГРАН-ПРІ в обласному конкурсі професійної мастерності "Кращий за професією" серед працівників сільських клубних закладів "Живе в душі мистецтва таїна".
09 Листопада, 2021 р., 09:12
Шановні працівники закладів культури, ветерани-культпрацівники, майстри народної творчості та учасники мистецьких колективів, прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь