Новини

20 Січня, 2022 р., 16:50
В Михайлюцькому ліцеї відбувся шкільний турнір з волейболу серед працівників закладу та учнів 9-11 класів, присвячений Дню Соборності України. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. Дякуємо усім, хто брав участь!!!
20 Січня, 2022 р., 13:47
У Корчицький філії Михайлюцької публічної бібліотеки було проведено майстер-клас "Зимові фантазії" у арт-студії"Дитяче коло".
19 Січня, 2022 р., 13:44
Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатний працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів, обрати свій, єдиний. І справді, дуже нелегко розібратися у такому великому розмаїтті професій.
14 Січня, 2022 р., 12:58
Учні Михайлюцького ліцею 13 січня здійснили туристично-краєзнавчий зимовий похід "Піклуємось про тварин" разом з В.М. Фіялчуком, учителем фізичної культури та патріотичного виховання, лісничим Хмелівського лісництва В.В. Бартковим і єгерем Шепетівського ТМР В.А. Захожим.
13 Січня, 2022 р., 17:48
Сьогодні в Корчицькому ліцеї відбулося вшанування пам’яті солдата, захисника та патріота нашої країни, Каравана Віталія Андрійовича, який загинув 13 січня 2020 року під час несення служби поблизу селища Піски, Ясинуватського району, Донецької області.
12 Січня, 2022 р., 15:08
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
10 Січня, 2022 р., 15:03
Вітаємо учасників створення спільного мистецького Оберега для захисників! Слава Україні! Героям слава!
30 Грудня, 2021 р., 12:05
Ще раз дякуємо за підтримку та розуміння. Вітаємо Вас з наступаючими святами і бажаємо чудового настрою! Нехай Господь оберігає Ваші сім’ї, а удача і щастя супроводжують цілий рік.
30 Грудня, 2021 р., 12:03
Щиро хочемо висловити подяку нашим спонсорам:ТОВ "Перемога 2003" директор Закотенко В.В; Олександру Герезі народному депутатові України, засновнику ГО "За конкретні справи"; засновнику благодійного фонду Святого Валентина, Шеветовському В.В. та поздоровити їх із прийдешніми новорічними та різдвяними святами.
29 Грудня, 2021 р., 14:07
Новий Рік чекають усі із нетерпінням, адже це пора веселих розваг та подарунків. А особливо це свято люблять наші діти! Так приємно знайти під ялинкою, або отримати від Діда Мороза омріяний пакуночок із сюрпризом. Тут вже дорослі стараються, як тільки можуть, щоб зробити ці миті у житті дітей незабутніми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь