Шепетівське РУ ДПСС інформує

23 Лютого, 2022 р., 15:04
21 лютого 2022 року на прохання мешканців с. Сошки Шепетівського району був здійснений виїзд спеціалістами Шепетівської районної державної лікарні ветеринарної медицини на водойму даного населеного пункту. Зі слів людей напередодні, близько 15 години зі сторони ставка пролунали постріли, також на камері відеоспостереження були зафіксовані 2 автомобіля. Невідомі особи стріляли по парі лебедів, які мешкали на даному ставку. Поцілили в одного. Поранений лебідь був в крижаній пастці, бився крилами об лід, він не міг самостійно пливти, баланс був втрачений. На щастя він вибрався на відкриту воду і хвилями його принесло до берега.
03 Лютого, 2022 р., 13:07
       В грудні 2021 року та січні 2022 року в Чернівецькій області виявлено нові випадки спалаху африканської чуми свиней.
24 Січня, 2022 р., 10:57
За визначенням тлумачного словника, ла?зня (баня) – це спеціально обладнане приміщення для миття тіла з одночасною дією води і пари або гарячого повітря. Останніми роками лазні втратили своє безпосереднє призначення, а відвідування приватних бань або саун стало одним із популярних способів відпочинку та проведення дозвілля, особливо серед молоді.
29 Грудня, 2021 р., 11:40
Звичайно, жоден святковий стіл не обходиться без традиційного олів’є, але майонези і кетчупи можна замінити на домашні соуси, вони теж досить жирні і поживні, проте, без хімії. Експерти рекомендують не ставити на стіл копченості та консерви всіх видів, жирні ковбасні і м’ясні нарізки.
17 Грудня, 2021 р., 14:41
За повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області 14 грудня 2021 року в с. Опришени Чернівецького району Чернівецької області встановлено захворювання свиней на африканську чуму.
08 Грудня, 2021 р., 11:05
6 листопада мисливствознавець ДП «Шепетівський лісгосп» Ситарук Вадим Іванович повідомив Шепетівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області про те, що обстежуючи мисливські угіддя він натрапив на лебедя, який рухався по дорозі, що прямує від Шепетівки до с. Кліментовичі.  Лебідь був знесилений, не міг злетіти. Вадим Іванович відловив лебедя та доправив на територію лісгоспу, де той був відігрітий та накормлений.
07 Грудня, 2021 р., 16:05
Здоров’я та життя людини насамперед залежить від якісної питної води.
30 Листопада, 2021 р., 17:00
       Згідно результату вірусологічного дослідження патологічного матеріалу (біологічного) матеріалу– протокол випробувань № 005034 п.м./21 від 29.11.2021 року Хмельницької регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у корови, яка належить жителю с. Судилків встановлено захворювання на сказ. Протокольним рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Шепетівській РДА в неблагополучному пункті введено карантинні обмеження.
29 Листопада, 2021 р., 11:14
       З 8 листопада в Україні заборонили бити, отруювати, жорстоко дресирувати тварин, дарувати їх як призи, надавати фотопослуги з ними, а також топити чи душити.
16 Листопада, 2021 р., 14:12
На території Чернівецької області 7 листопада в селі Горбівці на несанкціонованому сміттєзвалищі виявили труп свійської свині з підозрою на АЧС. Згідно з результатами проведених досліджень Івано-Франківською регіональною державною лабораторію Держпродспоживслужби, у тварини виявили збудник АЧС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь