Шепетівське РУ ДПСС інформує

12 Листопада, 2021 р., 13:46
Туберкульоз – це хронічне інфекційне захворювання, збудником якого є мікобактерії туберкульозу, або палички Коха.
19 Жовтня, 2021 р., 12:20
Шепетівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує мешканців міста Шепетівки та Шепетівського району, що дим від горіння сухої трави і листя є дуже шкідливим, оскільки містить у собі отруйні речовини, які шкодять здоров’ю населення. Це сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів. При згорянні однієї тони рослинних залишків у повітря вивільняється біля 9 кг мікрочастинок диму.
07 Жовтня, 2021 р., 14:08
Аналіз статистичних даних свідчить, що Хмельницька область пришвидшено наближається до «червоної» зони карантинних обмежень. У порівнянні з серпнем 2021 року, у вересні кількість хворих на COVID-19 зросла майже у 5 разів. Якщо у липні було зафіксовано 329 випадків захворювання, у серпні — 1163, то у вересні цю недугу діагностували у 5794 осіб. У тому числі, у 624 дітей та 84 медичних працівників (порівняно із серпнем захворіли у 12 разів більше дітей та у 5,5 разів більше медпрацівників). Протягом вересня від «COVID-19» одужали 1819 громадян, проте від ускладнень померли 87 мешканців краю. 
06 Жовтня, 2021 р., 14:59
За повідомленням Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів вночі з 27 на 28 вересня 2021 року в зоокутку парку «Топільче» комунального підприємства «Об'єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» (м. Тернопіль) загинув поні, про що 28.09.2021 року було повідомлено в Тернопільську міську лікарню ветмедицини. На місце події виїхали спеціалісти лікарні та Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби. Спеціалісти відібрали необхідні проби, які були направлені у Тернопільську регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби для дослідження на сибірку. За результатами дослідження встановлено захворювання сибіркою. Патологічний матеріал для підтвердження діагнозу передано до державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (місто Київ), який 04.10.2021 року підтвердив діагноз. 
14 Вересня, 2021 р., 14:27
Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерських, гінекологічних і хірургічних хвороб тварин, з метою якісної організації протиепізоотичних заходів для спеціалістів державних установ ветеринарної медицини району проведено навчання  по комплексу обов’язкових осінніх протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних заходів з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостроінфекційних хвороб, який розпочинається з 15 вересня 2021 року.
08 Вересня, 2021 р., 13:50
Коронавірус наступає не лише в Україні, але й на Хмельниччині. Про це свідчить статистичний аналіз захворюваності на COVID-19 за літній період 2021 року. На Шепетівщині в червні виявлено 23 випадки хвороби, в липні – 3 випадки, а в серпні 36 випадків, що, в порівнянні з попереднім місяцем, в 12(!) разів більше. Станом на 8 вересня, в поточному місяці уже 27 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь