Новини

21 Квітня, 2022 р., 14:19
У зв’язку з нападом російської федерації на нашу країну мільйони людей були вимушені поспіхом покинути свої домівки. Дуже часто в людей, які рятуються від війни, документи були знищені, пошкоджені, втрачені чи протерміновані.
21 Квітня, 2022 р., 10:20
Правоохоронці просять вірян та священнослужителів не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок у місцях проведення богослужінь.
20 Квітня, 2022 р., 15:20
Хмельницька обласна військова адміністрація, Міністерство освіти і науки України та Асоціація інноваційної та цифрової освіти представляє Освітній Хаб Хмельниччини: - навчання актуальним IT-професіям, робочим спеціальностям тощо; - визначення на основі власних здібностей схильностей до конкретних професій за допомогою штучного інтелекту; - оволодіння українською та англійською мовами; - підвищення кваліфікації освітян; - емоційна підтримка та перша медична допомога; - найзатребуваніші навички ХХІ століття серед роботодавців; - дитячий садок онлайн. Заходь на сайт та навчайся БЕЗКОШТОВНО! ОСВІТНІЙ ХАБ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ: http://osvita.adm-km.gov.ua/?page_id=2998  
20 Квітня, 2022 р., 15:10
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, яке зміцнює захист права на отримання житлових субсидій та пільг, забезпує їх безперебійне призначення, нарахування та виплату у квітні та протягом неопалювального сезону 2022 року, в тому числі, автоматичне перепризначення у регіонах, де органи соціального захисту не працюють через активні бойові дії або тимчасову окупацію.
18 Квітня, 2022 р., 15:22
В рамках операції «Первоцвіт 2022», Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області продовжується проведення заходів, пов’язаних із збереженням ранньоквітучих рослин, а особливо тих, які занесені до Червоної книги України.
18 Квітня, 2022 р., 14:44
Підприємці, що не мають боргів за використане блакитне паливо і розраховуються вчасно, можуть отримати спеціальні ціни від «Хмельницькгаз Збуту», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».
17 Квітня, 2022 р., 10:23
Нехай кожного супроводжує Боже благословення, а серця ще більше зміцнюються вірою в Перемогу!
17 Квітня, 2022 р., 10:00
Нехай будуть почуті Ваші щирі молитви про мир для рідної землі, а Великодня радість додасть віри, сили, здоров'я, щоб жити, творити, любити та перемагати!
12 Квітня, 2022 р., 14:49
Співробітником Медичного центру з працівниками Михайлюцька сільська рада було проведено інструктаж на тему: «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій у воєнний час», а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь