Новини

23 Червня, 2022 р., 14:59
Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.
31 Травня, 2022 р., 15:43
1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими.
30 Травня, 2022 р., 10:45
     Почесне звання України «Мати-героїня» у нашій державі було встановлено у 2004 році з метою посилення уваги до проблем народжуваності і зміцнення інституту сім’ї, відзначення кращих матерів, які забезпечують належні умови для всебічного розвитку дітей, зміцнення їх здоров’я і духовного розвитку. Це звання присвоюється жінкам – громадянкам незалежної України і є найвищою державною нагородою для багатодітних матерів. Звання «Мати-героїня» присвоюється Президентом, про що видається відповідний указ. Особі, удостоєній почесного звання, вручаються нагрудний знак та посвідчення до почесного звання встановленого зразка.
27 Травня, 2022 р., 17:30
Верховна Рада України внесла зміни до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги.
23 Травня, 2022 р., 13:33
Більше ніж 663 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. За офіційними даними ювенальних прокурорів 232 дитини загинули та понад 430 поранено.
19 Травня, 2022 р., 09:46
Вишиванка єднає українців з усього світу, зігріває серця та душі теплом! Це наша особливість і невід’ємна частина культури! Нехай це свято зітре кордони і об’єднає українців у кожному куточку планети.
18 Травня, 2022 р., 12:04
Прострочена понад 3 місяці заборгованість за житлово-комунальні послуги, зокрема і використаний газ, на суму більше ніж 680 грн може стати причиною втрати субсидії.
08 Травня, 2022 р., 09:48
Цього року День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми відзначаємо в умовах війни росії проти України.
29 Квітня, 2022 р., 12:51
29 квітня – сумна річниця загибелі нашого земляка, учасника російсько-української війни, бійця легендарного 90-го батальйону Циклаурі Ревазо Шотаєвича…
28 Квітня, 2022 р., 16:44
З травня 2022 року на допомогу зможуть претендувати тільки ті переселенці, які перемістилися з території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь