Шепетівська ДПІ інформує

17 Лютого, 2022 р., 15:11
Відповідно до п. 13 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова перевірка контролюючим органом не проводиться щодо джерела отримання декларантом чи фізичною особою, що підпадає під дію п. 10 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, доходів, за рахунок яких було одержано (набуто) задекларовані таким декларантом активи або активи, передбачені п. 10 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ.
14 Лютого, 2022 р., 09:47
Шепетівська ДПІ нагадує, що постановою Кабінету Міністрів України від 23.12.2021 №1359 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2000 №1336» внесено зміни до Переліку окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій. Змінами визначено, що підприємці платники єдиного податку, що провадять роздрібну торгівлю на території села мають право здійснювати розрахунки без застосування РРО/ПРРО, але з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій, крім випадків: - роздрібної торгівлі в торгівельних об’єктах, в яких здійснюється також торгівля підакцизними товарами;
10 Лютого, 2022 р., 15:19
Декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою
10 Лютого, 2022 р., 12:20
Нагадаємо, що 1 вересня 2021 року розпочалась кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.
09 Лютого, 2022 р., 20:06
З метою своєчасного та повноцінного відображення в інтегрованих картках платників податків (далі – ІКП) інформації щодо надходжень податкових платежів, запобігання виникнення боргу Шепетівська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє наступне.
27 Січня, 2022 р., 17:14
В рамках проведення інформаційної Кампанії щодо застосування платниками РРО, фахівці Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області щоденно проводять роз’яснення стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів фізичними особами.
20 Січня, 2022 р., 11:55
Працівники Шепетівської ДПІ продовжують надавати всебічну інформаційну підтримку бізнес-спільноті щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.                        Крім відеоуроків, публікацій, роз’яснень в соціальних мережах, податківці в доступній формі інформують підприємців під час особистого спілкування про усі нюанси реєстрації та використання РРО/ПРРО з початку 2022 року.      Під час відвідування торгових об’єктів звертається увага підприємців на переваги використання програмного реєстратора розрахункових операцій, адже Державна податкова служба України створила та запустила спеціальне безкоштовне програмне забезпечення, яке перетворює будь-який гаджет з Windows або Android на касовий апарат - програмний РРО. Крім того, найближчим часом буде розроблена версія для iOS та веб-версія і суттєво оновиться вже існуюче забезпечення для інших платформ.
10 Січня, 2022 р., 10:49
         11 січня 2022 року Шепетівська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області проводить сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь