Шепетівська ДПІ інформує

29 Серпня, 2022 р., 12:34
          В Шепетівській ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області тривають комунікаційні заходи інформаційної спрямованості в рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування.
16 Серпня, 2022 р., 15:08
Державна податкова служба України з 15 серпня 2022 року до 27 серпня 2022 року проводить загальнонаціональне опитування платників податків щодо оцінювання рівня корупції в органах ДПС.
12 Серпня, 2022 р., 14:09
Шепетівська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області вкотре нагадує, що відповідно до п. 1 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненням (далі – Закон № 265) суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для виконання платіжної операції зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом № 265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок.
10 Серпня, 2022 р., 10:51
9 серпня поточного року в Шепетівській ДПІ було проведено для платників податків сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», під час якого  начальник Шепетівської ДПІ Валентина Ординська відповіла на питання щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів,  одержаних за рахунок доходів, з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування.
27 Липня, 2022 р., 14:49
В рамках проведення інформаційної кампанії щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів фахівці Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області щоденно проводять роз’яснення стосовно встановленого законодавством порядку декларування та сплати одноразового збору до бюджету.
27 Липня, 2022 р., 14:47
Відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.
27 Липня, 2022 р., 14:44
Відповідно до п.п. «г» п. 5 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єктами декларування не можуть бути, зокрема, кошти в національній та іноземній валютах, які на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація) перебувають у готівковій формі.
25 Липня, 2022 р., 14:40
26 липня 2022 року з 10 до 12 години в Шепетівській ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області буде проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.
21 Липня, 2022 р., 10:27
Нещодавно виконувач обов’язків начальника ГУ ДПС у Хмельницькій області Зленко Ірина  спільно з працівниками   ГУ ДПС  провела низку робочих зустрічей з представниками аграрного бізнесу Хмельниччини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь