Новини

15 Листопада, 2023 р., 16:52
Ми живемо у стані постійного стресу — це факт. Але ж як емоції та почуття впливають на наше серце?
14 Листопада, 2023 р., 14:31
Що необхідно знати про цукровий діабет: його типи, симптоми, ускладнення?  
10 Листопада, 2023 р., 11:40
Резолюція учасників «круглого столу» на тему: «Стань на варті свого серця - активізація заходів для подолання поведінкових факторів ризику серцево-судинних захворювань», що відбувся у Комітеті Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування 29 вересня 2023 року.
09 Листопада, 2023 р., 13:50
46 % смертей серед українців є наслідком ішемічної хвороби серця, гострим проявом якої є інфаркт міокарда. Причому “вік” інфаркту молодшає — і нині його жертвами стає все більше людей, молодших за 30 років.
07 Листопада, 2023 р., 13:02
Твоє серце любить смачну здорову їжу!  Найпростіше, що можна зробити для здоров'я серцево-судинної системи — стежити за тим, які продукти ти додаєш до свого раціону.  Переїдання, недостатнє споживання овочів та фруктів, безконтрольне вживання солоної, висококалорійної та жирної їжі — усе це призводить до розвитку серцево-судинних хвороб: артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту та інсульту. Незбалансоване харчування є головним фактором ризику розвитку хвороб серця та причиною кожної п'ятої смерті у світі. Не ввійди до статистики та дотримуйся рекомендацій ВООЗ, як налагодити своє меню, — шукай їх у серії.
03 Листопада, 2023 р., 17:22
До 40% хворих на артеріальну гіпертензію не підозрюють у себе недугу, бо часто ця хвороба має безсимптомний перебіг, а підвищення тиску часто неможливо відчути фізично.
31 Жовтня, 2023 р., 15:27
Безпечної дози алкоголю не існує? Саме так — наголошує Всесвітня організація охорони здоровʼя. Адже алкоголь — це токсин, який вражає всі органи, а особливо — серце та судини.
27 Жовтня, 2023 р., 15:17
Інсульт — це гостре порушення мозкового кровообігу, внаслідок якого виникає пошкодження частини головного мозку. У результаті його клітини гинуть, спричиняючи незворотні процеси в організмі людини.
26 Жовтня, 2023 р., 14:38
А що буде, якщо недостатньо рухатися? Відповідь — послабиться сила скорочень серця та знизиться тонус судин, що може стати причиною хвороб серця. Малорухливий спосіб життя також часто призводить до ожиріння — а це додаткове навантаження на серцево-судинну систему.
23 Жовтня, 2023 р., 14:43
Симптоми серцево-судинних захворювань часто зовсім непомітні. Не ігноруй тривожні сигнали організму — інколи вони вказують на те, що тобі варто чим скоріше записатися до свого сімейного лікаря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь