Новини

21 Квітня, 2021 р., 14:06
21 квітня 2021 року директор ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МАЙДАН-ВІЛЬСЬКИЙ КАР'ЄР» Кузьменко Аркадій Юрійович та фінансовий директор цього ж підприємства Босюк Лариса Леонідівна на виконання угоди про соціальне партнерство між Михайлюцькою сільською радою та  ТОВ «МАЙДАН-ВІЛЬСЬКИЙ КАР'ЄР» передали матеріальні цінності: медичне обладнання та меблі на суму 30 тис. грн. Михайлюцькій амбулаторії ЗПСМ КП «КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ШЕПЕТІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ШЕПЕТІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ. В 2021 році планується придбання обладнання ще на суму 70 тис. грн.
24 Березня, 2021 р., 21:29
Лейкоз (як і туберкульоз) - це захворювання бідних. Легко боротися з ним у благополучній Європі, де фермер може одержати компенсацію й страховку за виявлену хворобу й замінити заражене поголів'я на «чисте». Інша справа - Україна, де збитки від хвороб худоби не можуть зупинити навіть постанови уряду, а ветеринарний лікар із грізним приписом про «безоплатну» здачу на забій зараженої корови сприймається як розбійник із великої дороги.
17 Березня, 2021 р., 21:00
Швидкі темпи нарощування міжнародних коопераційних зав’язків представляють серйозну загрозу щодо занесення і розповсюдження на території України однієї з небагатьох найнебезпечніших інфекцій – грипу птиці. Вплив на птахівництво призводить до суттєвих економічних збитків (знищення поголів’я птиці, накладення карантинних та інших обмежувальних заходів, заборона торгівлі, додаткові ветеринарно-санітарні заходи) як в розвинених країнах, так і у країнах, що розвиваються.
11 Березня, 2021 р., 20:50
Сказ – особливо небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини. Відноситься до інфекційних природно-вогнищевих захворювань вірусної етіології, з ранковим механізмом передачі інфекції, ураженням центральної нервової системи. Не існує території, яка вільна від сказу взагалі.  В Україні дане захворювання реєструється в усіх областях і природно-географічних зонах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь