Збереження особливо важливих, магістральних ліній, недопущення їх пошкоджень, простоїв зв’язку

Дата: 27.03.2024 09:02
Кількість переглядів: 22

Вже багато років Хмельницька філія AT «Укртелеком» забезпечує надійність зв’язку та передачі інформації по території області. На її обслуговуванні перебувають як абонентські лінії, котрі з’єднують окремо взяті оселі, так і магістральні лінії державного значення, що єднають мешканців України з усім світом.

Фото без опису

З метою збереження особливо важливих, магістральних ліній, недопущення їх пошкоджень, простоїв зв’язку, керуючись вимогами Закону України «Про електронні комунікації» від 16 грудня 2020 року № 1089-ІХ з наступними змінами та доповненнями та «Правилами охорони ліній електрозв'язку», що затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 р. №135 (із змінами і доповненнями, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 р. №1465, від 22.04.2009 р. №377, від 19.09.2012 р. №868, від 22.03.2017 №161), просимо вжити заходів щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній електрозв’язку на території Хмельницької області”.

Керівникам підприємств, організацій, установ всіх форм власності, іншим особам (приватним підприємцям, фермерам та ін.):

- погоджувати і оформляти дозволом (ордером) проведення будь-яких земельних робіт в зоні проходження волоконно-оптичних та міжміських кабельних ліній зв’язку в Хмельницькій філії AT «Укртелеком» або листом за адресою:

м. Хмельницький, вул. Володимирська, 68;

- призначити відповідальних осіб за проведення земляних робіт та проведення інструктажів з виконавцями цих робіт, згідно з П.17 «Правил охорони ліній зв’язку»;

- при проведенні земляних робіт і розкопок суворо дотримуватись технічних умов виданих підприємствами зв’язку;

- негайно припиняти проведення робіт на дільниці, де виявлено підземний кабель зв’язку або підземну каналізацію і викликати представника підприємства зв'язку, під керівництвом якого роботи можуть бути продовжені;

- захист кабелів зв'язку в місцях проведення земляних робіт забезпечується силами і засобами організації, яка проводить роботи, але обов'язково згідно технічними умовами підприємства зв'язку і в присутності та під наглядом його представника.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь