Епідситуація щодо COVID-19 на Шепетівщині

Дата: 10.05.2023 07:55
Кількість переглядів: 72

Протягом минулого  тижня на Шепетівщині  (з 1 по 7 травня)  виявлено 18 випадків захворювання  на COVID-19, з них п’ять  дітей. З загальної кількості захворівших  5 потребували госпіталізації.  Одужали протягом тижня  33 особи.

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 11 осіб (всі жителі міста Шепетівка), в тому числі 2 дитини. 2 пацієнтів госпіталізовані.

 

У Судилківський  громаді за минулий тиждень виявлено 6 випадків COVID-19 –    по 2 жителі Городища та Судилкова, по одному мешканцю Хролина і Білокриниччя, в т.ч. дві дитини. Два пацієнти  госпіталізовані.

У Михайлюцькій  громаді  за минулий тиждень  виявлено 1 випадок COVID-19 –  житель с. Михайлючка, дитина, госпіталізована.

У Ленковецькій  та Грицівській громадах протягом минулого тижня випадки коронавірусної хвороби не реєструвалися.

 

За даними Всесвітньої організації охорони здоров`я, від початку пандемії в Україні було виявлено понад 5,5 млн випадків захворювання (із них майже 416 тис. – серед дітей). Внаслідок хвороби померли понад 112 тис. людей.

Нагадуємо, що днями ВООЗ опублікувала заяву, відповідно до якої COVID-19 більше не є надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров’я міжнародного значення. (https://bit.ly/3LYD824)

Проте, це не значить, що COVID-19 перестав бути загрозою, це лише свідчення того, що вакцинація населення у світі дала свої результати і завдяки цьому вдалося знизити кількість госпіталізацій та смертності внаслідок хвороби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь