COVID-19 на Шепетівщині – на третину менше випадків протягом тижня

Дата: 17.04.2023 17:28
Кількість переглядів: 95

Протягом минулого  тижня на Шепетівщині  (з 10 по 16 квітня)  виявлено 64 випадки захворювання  на COVID-19 (на 36% менше ніж попереднього), з них сім  дітей. З загальної кількості захворівших   5 потребували госпіталізації.  Одужали протягом тижня  94 особи. Від ускладнень, спричинених корона вірусною хворобою, загинула 1 особа.

Фото без опису

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 46 особи (45 жителів міста Шепетівка, 1 мешканець Плесни 3), в тому числі 5 дітей. 2 пацієнти госпіталізовані. Помер один житель Шепетівки.  

У Судилківський  громаді за минулий тиждень виявлено 12 випадків COVID-19 –    по 3 жителі сіл Судилків та Городище, по 2 жителі Красносілки та Траулина,   по одному Серединці, Хролин, в тому числі одна дитина. Госпіталізовано протягом тижня дві особи.

У Михайлюцькій громаді протягом минулого тижня зареєстровано  3 випадки COVID-19 –   по 1 жителю Рилівки, Михайлючки та Корчика. Одна особа потребувала госпіталізації.

У Грицівській громаді протягом минулого тижня зареєстровано  2 випадки COVID-19 –    по одному жителю Грицева та Лотівки.

 У Ленковецькій  громаді  за минулий тиждень  виявлено 1 випадок COVID-19 –  житель села Вербівці (дитина).

 

Незважаючи на незначне зниження кількості нових випадків захворювання, розслаблятися рано, оскільки через значну кількість соціальних контактів на великодні свята знову очікуються значний підйом захворюваності.  Також нестійкі погодні умови є ідеальним середовищем для поширення вірусів. І хворобу можна "підхопити" будь-де: більшість із нас чи не щодня користуються громадським транспортом, відвідують магазини та ринки, працюють у великих колективах. Тому не забувайте одягати маску, коли перебуваєте у транспорті, уникайте скупчень людей, мийте та дезинфікуйте руки.

       Водночас, нагадуємо, що найкращим захистом від важкого перебігу COVID-19 та ускладнень є вакцинація. Вакцинація = захист!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь