COVID-19 на Шепетівщині – чотири особи померли протягом тижня

Дата: 11.04.2023 13:10
Кількість переглядів: 126

Протягом минулого  тижня на Шепетівщині  (з 3 по 9 квітня)  виявлено 100 випадків захворювання  на COVID-19 (на 2 випадки більше, ніж попереднього тижня), з них шість  дітей. З загальної кількості захворівших   15 потребували госпіталізації.  Одужали протягом тижня  103 особи. Від ускладнень, спричинених корона вірусною хворобою, загинули 4 особи.

Фото без опису

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 74 особи (67 жителів міста Шепетівка, 4 мешканці Плесни 3 жителі Пліщина), в тому числі 5 дітей. 7 пацієнтів госпіталізовані. Померли два жителі Шепетівки.  

У Судилківський  громаді за минулий тиждень виявлено 11 випадків COVID-19 –    6 жителів села Судилків,  по одному Серединці, Хролин, Красносілка, Пашуки та Климентовичі. . Госпіталізовано протягом тижня три особи. Померла жителька с. Судилків.

У Михайлюцькій громаді протягом минулого тижня зареєстровано  7 випадків COVID-19 –   по 2 жителі Рилівки та Михайлючки,  по одному жителю Городнявки, Ч.Цвіт та Дубіївки, в тому числі одна дитина. Одна особа потребувала госпіталізації.

У Грицівській громаді протягом минулого тижня зареєстровано  4 випадк COVID-19 –    3 жителі Грицева та один Сасанівки. Три особи госпіталізовані та 1 летальний випадок (житель Грицева).

 У Ленковецькій  громаді  за минулий тиждень  виявлено 4 випадки COVID-19 – три жителі Ленківців та один  Великої Рішнівки. Одна особа госпіталізована.

 

Наголошуємо, що нестійкі погодні умови є ідеальним середовищем для поширення вірусів. І хворобу можна "підхопити" будь-де: більшість із нас чи не щодня користуються громадським транспортом, відвідують магазини та ринки, працюють у великих колективах. Тому не забувайте одягати маску, коли перебуваєте у транспорті, уникайте скупчень людей, мийте та дезинфікуйте руки.

       Водночас, нагадуємо, що найкращим захистом від важкого перебігу COVID-19 та ускладнень є вакцинація. Вакцинація = захист!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь