Оперативна інформація щодо захворюваності на COVID-19 за період з 12 по 18 грудня

Дата: 22.12.2022 15:16
Кількість переглядів: 167

На фоні підвищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ у Хмельницькій області фіксуємо деяке зниження числа нових випадків COVID-19. Зокрема, за тиждень з 9 до 15 грудня зареєстровано 255 хворих на COVID-19, що на 7 випадків менше, ніж тижнем раніше. До закладів охорони здоров`я госпіталізували 137 осіб, що на 43 більше. Це може свідчити про зростання кількості більш складних випадків перебігу хвороби. На жаль, внаслідок ускладнень, спричинених COVID-19, померли 2 людей. Як і минулого тижня, одужали 268 осіб.

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 10 випадків захворювання. Госпіталізовано 4 особи. На щастя, летальні випадки не реєструвалися.

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 6 осіб (всі жителі міста Шепетівка), трьох чоловік потребували госпіталізації, а одужали 8 осіб.

У Судилківський  громаді за минулий тиждень виявлено 2 випадки COVID-19 – жителі с. Лозичне та Городище.  Одужали — 2 громадян.

У Грицівській  громаді за минулий тиждень виявлено 2 випадки COVID-19 – жителі с. Корпилівка та смт. Гриців, одна особа госпіталізована

У Ленковецькій та Михайлюцькій  громадах за минулий тиждень нових випадків COVID-19 не реєструвалося. 

 Станом на сьогодні, на лікуванні перебуває 15 осіб (6 чоловік госпіталізовані та 7 лікується амбулаторно)

   Щоб запобігти поширенню ГРВІ, грипу та COVID-19 закликаємо дотримуватися соціальної дистанції, ретельно мити руки, використовувати дезинфекційні засоби та засоби індивідуального захисту – маски і респіратори. Якщо ж відчуваєте симптоми нездужання - у жодному разі не займайтеся самолікуванням та звертайтеся за допомогою до сімейного лікаря чи найближчої амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь