Оперативна інформація щодо захворюваності на COVID-19 за період з 24 по 30 жовтня

Дата: 01.11.2022 19:03
Кількість переглядів: 129

На Шепетівщині протягом тижня  виявлено 45 випадків захворювання, в тому числі 5 дітей. Госпіталізовано 15 осіб. Також протягом тижня одна особа померла внаслідок ускладнень, спричинених COVID-19.

Фото без опису

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 29 осіб (усі жителі міста Шепетівка), з них 4 дітей. Госпіталізації потребували 8 громадян, а одужали — 57 осіб.

У Ленковецькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  3  особи (усі жителі Білополя), з них одна дитина. Госпіталізації потребувала 1 особа  Одужали — 7 громадян.

У Судилківській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 7 осіб (по 1 жителю сс. Судилків, Городище, Лозичного, Хролина, Травлина, Пашук та Серединців), госпіталізовані 3 пацієнти. Одужали по громаді за тиждень 7 осіб. Одна мешканка громади померла протягом тижня.

 У Грицівській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 4 особи (3 жителі Грицева та один з В.Шкарівки), госпіталізовано 2 людей,  одужали по громаді за тиждень 6 чоловік.

По Михайлюцькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  2 чоловік (по 1 мешканцю Михайлючки та Городнявки). Одна особа потребувала госпіталізації.  Одужало протягом тижня 6 осіб.

   Головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич нагадує про необхідність дотримання протиепідемічних заходів та рекомендує вакцинуватись проти COVID-19. Це допоможе уникнути важкого перебігу хвороби та госпіталізації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь