Оперативна інформація щодо захворюваності на COVID-19 за період з 10 по 16 жовтня

Дата: 20.10.2022 16:24
Кількість переглядів: 150

Згідно повідомлення Державної установи "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України",  за тиждень з 10 до 16 жовтня на Хмельниччині коронавірусну хворобу діагностували у 1148 осіб (на 842 випадки менше, ніж попереднього тижня). До закладів охорони здоров`я краю із COVID-19 госпіталізували 213 осіб (на 14 менше, ніж попереднього тижня). Одужали 1875 громадян. Однак летальність за тиждень зросла практично удвічі — з 8 до 14 випадків.

На Шепетівщині протягом тижня  виявлено 62 випадки захворювання, в тому числі 3 дітей. Госпіталізовано 11 осіб. На щастя, летальних випадків протягом тижня не реєструвалося

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 45 осіб (усі жителі міста), з них 3 дітей. Госпіталізації потребували 8 громадян, а одужали — 63 особи.

У Ленковецькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  2  особи (2 жителі с. Чотирбоки). ,  Одужали — 9 громадян.

У Судилківській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 8 осіб (6 жителів с. Судилків,    та по одному випадку в сс. Городище, В. Медведівка). Госпіталізації потребули 3 громадян, а одужали по громаді за тиждень 11 осіб.

 У Грицівській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 3 осіб (2 жителі Грицева  та один з Крачанівки). Госпіталізавана 1 особа,  одужали по громаді за тиждень 5 людей.

По Михайлюцькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  4 особи (по одному в Михайлючці та Майдан-Лабуні, 2 жителі Городнявки). Одужало протягом тижня 3 особи.

   Зменшення кількості нових випадків коронавірусної хвороби не знімає відповідальності з кожного з нас. Головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич нагадує: щоб уникнути важкого перебігу захворювання та госпіталізації необхідно робити щеплення проти COVID-19.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь