На Шепетівщині продовжується приріст нових хворих на COVID-19

Дата: 26.09.2022 14:15
Кількість переглядів: 226

За тиждень з 19 до 25 вересня у Хмельницькій області реєструється все більше підтверджених випадки COVID-19.

Фото без опису 

 

. На Шепетівщині протягом тижня  виявлено 138 випадків захворювання, в тому числі 22 дітей (15,94%). В порівнянні з попереднім тижнем, захворюваність зросла на 30,2%.

Що ж до ситуації у Шепетівській  громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіла 101 особа (96 жителів міста, 3 особи з Пліщина та по одному жителю Плесни і Жилинців), з них 14 дітей. Госпіталізації потребували 9 громадян, а одужали — 52 особи.

У Ленковецькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  8  осіб (3 жителі с. Чотирбоки, по 2 мешканці Мокіївців та Вербівців, 1 житель Ленковець), з них 2 дітей. Госпіталізації потребували 2 громадян, а одужали — 5 осіб.

У Судилківській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 13 осіб (по 4 жителі с. Судилків та Городища ; по 1 одному випадку в  Білокриниччі, Поляні, Хроліні, Травлині та Серединцях), з них одна дитина. Госпіталізації потребував 1 громадянин, а одужали по громаді за тиждень 7 осіб.

 У Грицівській  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 7 осіб (2 жителі Грицева та 5 випадків у Крачанівці). В тому числі 2 дитини. Госпіталізавана 1 особа,  одужали по громаді за тиждень 2 людини.

По Михайлюцькій  громаді за минулий тиждень на COVID-19 захворіли  9 осіб (5 жителів Хутора та по одному Бронники, Ч.Цвіт, Михайлючка та Корчик), із них троє дітей. Одна особа з захворівших госпіталізована.

Нагадуємо, що найкращим методом профілактики COVID-19 є щеплення, тому звертайтеся до амбулаторій загальної практики-сімейної медицини за місцем проживання та вакцинуйтеся.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь