Оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території під розташування промислових потужностей

Дата: 17.05.2022 11:35
Кількість переглядів: 194

Михайлюцька сільська рада Шепетівського району Хмельницької області повідомляє про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території під розташування промислових потужностей для діючого підприємства з переробки корисних копалин, на земельній ділянці кадастровий № 6825584600:07:021:0106 загальною площею 39,3 га за межами с. Михайлючка на території Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області.

Фото без опису

Рішення про затвердження Детального плану території буде приймати Замовник проекту: Михайлюцька сільська рада Шепетівського району Хмельницької області. Дана заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території розміщена в Михайлюцькій сільській раді і оприлюднена на офіційному веб-сайті Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області та підлягає громадському обговоренню з дня її оприлюднення. Громадськість може ознайомитись з повним текстом заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території на офіційному веб-сайті Михайлюцької сільської ради та в приміщенні Михайлюцької сільської ради та має право, у межах строку громадського обговорення, подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки за адресою: 30416, Україна, Хмельницька область, Шепетівський район, с. Михайлючка, Мазунова, буд.4, e-mail: myhaylyutskavc@ukr.net протягом п’ятнадцяти днів з дня публікації повідомлення про оприлюднення даної заяви в засобах масової інформації.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території під розташування промислових потужностей для діючого підприємства з переробки корисних копалин, на земельній ділянці кадастровий № 6825584600:07:021:0106 загальною площею 39,3 га за межами с. Михайлючка на території Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь