У 2021 році “Хмельницькгаз Збут” успішно вийшов на ринок електроенергії

Дата: 25.01.2022 13:17
Кількість переглядів: 619

Торік ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наростив поставки електричної енергії з 1500 кВт-год у січні до 586,6 тис кВт-год у грудні. 

Фото без опису

Сукупний обсяг реалізації у 2021 році сягнув 2,98 млн кВт-год.

Водночас, клієнтський портфель компанії зріс з нуля до понад ста споживачів. З них 80% складають представники бізнесу, решта – бюджетні організації.

«Газ наша компанія постачає понад шість років, а електрику – лише рік. Однак у нас вже є успіхи у новій сфері. Зокрема, ми запропонували бізнес-спільноті електроенергію за фіксованою протягом кварталу ціною, зробивши це всупереч мінливій та нестабільній ситуації на оптовому ринку. Плюси співпраці у такому форматі схвально оцінила більшість наших клієнтів, адже підприємці отримали прогнозовані витрати. Також ми постачаємо ресурс і за вільною вартістю, яка змінюється щомісяця. У такому разі ціни формуються за індивідуальним підходом, залежно від обсягів споживання та ринкових трендів”, – зауважує директор ТОВ “Хмельницькгаз Збут” Андрій Левицький.

За його словами, ще однією перевагою роботи з компанією є пакетна пропозиція, що дозволяє купувати одразу два енергоресурси – газ та електроенергію, у одного постачальника. Така можливість спрощує для споживачів документообіг, заощаджуючи робочий час для більшої продуктивності основних процесів.

Переважно клієнтами "Хмельницькгаз Збуту" в новому сегменті енергоринку стають представники сфери обслуговування й роздрібної торгівлі. Насамперед це магазини, кафе та ресторани. Втім, бюджетні організації все частіше визнають компанію переможцем тендерних торгів на онлайн-майданчику “ProZorro”.

За відгуками клієнтів, умови співпраці з постачальником є зрозумілими й зручними. Йдеться про відсутність штрафів за небаланси для споживачів групи Б, можливість сплачувати за послуги постачання й розподілу електроенергії одним рахунком та вибір найзручнішого способу розрахунків  – передплати, подекадної оплати чи післяплати.

Детальніше дізнатися про умови придбання електроенергії допоможе сайт ТОВ «Хмельницькгаз Збут» – https://kmgaszbut.com.ua/business.

Аби укласти договір на електропостачання, потрібно звертатися до менеджерів компанії за телефоном: 063-224-31-01.

Нагадаємо, ТОВ «Хмельницькгаз Збут» здійснює господарську діяльність на підставі ліцензій на постачання природного газу №633 від 11.05.2017 р. та електроенергії для непобутових споживачів №1119 від 17.06.2020р. Вже майже 7 років компанія обслуговує понад 409 тисяч домогосподарств і півтори тисячі представників бізнесу та бюджетних організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь