Вітаємо з Днем молоді

Дата: 25.06.2021 11:40
Кількість переглядів: 1664

Фото без опису

Історія сучасного Дня молоді сягає своїм корінням ще в радянські часи. У 1958 році чинним урядом СРСР було встановлено День радянської молоді, який почав святкуватися в останню неділю червня.

В  1994 році президент Леонід Кравчук з ініціативи молодіжних організацій підписав указ №323/94 про святкування Дня молоді, який також припадає на останню неділю червня.

Крім України свято молоді в червні також відзначають у багатьох пострадянських країнах. А ще існує Міжнародний день молоді, який встановлений ООН 12 серпня, Всесвітній день молоді – 10 листопада, Міжнародний день солідарності молоді – 24 квітня.

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь