Конкурс на посаду директора ГОРОДНЯВСЬКОГО ЛІЦЕЮ МИХАЙЛЮЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Дата: 29.04.2021 15:50
Кількість переглядів: 447

Найменування і місцезнаходження закладу освіти

ГОРОДНЯВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ МИХАЙЛЮЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Юридична адреса закладу: 30413, Хмельницька область,  Шепетівський район, село Городнявка, вул. Данченка 1В.

Найменування посади та умови оплати праці

Директор ГОРОДНЯВСЬКОГО ЛІЦЕЮ МИХАЙЛЮЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», наказу МОН від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» (із змінами). 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Вичерпний перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі у конкурсі

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади директора комунального закладу освіти особисто подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

 

 

Прийом документів здійснюється по 02.06.2021р. у приміщенні Михайлюцької сільської ради за адресою: 30416, Хмельницька область, Шепетівський район, село Михайлючка,                            вул. Мазунова, 44А.

14.06.2021  ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу

Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи його проведення та тривалість

18.06.2021  у приміщенні Михайлюцького ліцею Михайлюцької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області,                вул. Мазунова, 44 В.  

Конкурсний відбір проводиться поетапно:

  • подання претендентами документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;
  • протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія:
  • перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам;
  • приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі;
  • оприлюднює на офіційному вебсайті засновника перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).
  • організація та забезпечення ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу.

 

Конкурсний відбір здійснюється державною мовою за результатами:
- перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про освіту»;
- перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти затверджується центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки (наказ МОН від 19.05.2020 № 654).
Кандидати, документи яких пройшли перевірку, проходять письмове тестування. Загальний час для проведення тестування становить 60 хвилин.
Перед проходженням тестування кожен кандидат пред'являє паспорт або інший документ, який посвідчує особу.
Із загального переліку питань на знання законодавства для кандидата обирається 50 тестових питань. Кожне питання повинно передбачати чотири варіанти відповіді, один з яких є правильним. У разі обрання кандидатом більш як одного варіанта відповіді, тестове питання вважається неправильно розв’язаним.
Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися додатковими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватися між собою. У разі порушення зазначених вимог кандидат може бути відстороненим від подальшого проходження Конкурсу, про що складається відповідний акт, який підписується присутніми членами конкурсної комісії.

Ситуаційні завдання вирішуються з метою об'єктивного з'ясування спроможності кандидатів використовувати свої знання, досвід під час виконання посадових обов'язків.
Ситуаційне завдання, вирішується письмово. Кожен кандидат вирішує одне ситуаційне завдання. На вирішення ситуаційного завдання кандидатові надається 30 хвилин..

Публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування  на виступ відводиться не більше 30 хвилин.
Претенденти, які не презентували перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти, не можуть бути рекомендовані конкурсною комісією для призначення на посаду..

24.06.2021р..- оприлюднення результатів конкурсного відбору (протягом 2 робочих днів після завершення конкурсного відбору)

30.06.2021р..- укладання трудового договору (контракту)  з переможцем конкурсу, підписання наказу про призначення на посаду директора закладу освіти (протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення)

Прізвище та ім’я, номер телефону та адрес електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі

Гончарук Володимир Миколайович, в.о. головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Михайлюцької сільської ради.

Мобільний телефон: 0977415253


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь