УВАГА! ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ НАЧАЛЬНИКА СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ МИХАЙЛЮЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 28.04.2021 12:41
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Відповідно до   ст. 10  Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Михайлюцька сільська рада повідомляє про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника служби у справах дітей Михайлюцької сільської ради.   

 Основні кваліфікаційні  вимоги до кандидата:

• громадянство України;

• вища освіта   не нижче ступеня  спеціаліста;

• стаж роботи в державних органах або в органах місцевого самоврядування, в установах,  організаціях різної форми власності  – не менше двох років;

• володіння державною мовою, вільне користування  комп’ютером та основними програмними засобами;

• Системні знання в області чинного законодавства, зокрема: Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції» та інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; указів та розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, інших підзаконних нормативно-правових актів, що стосуються відповідної сфери управління, а саме діяльності Служби у справах дітей.

• необхідні професійні ділові якості та знання ділової етики.

Повинен знати Конституцію України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого  самоврядування», «Про запобігання корупції», укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження  КМУ, інструкцію з діловодства, основи психології, правила внутрішнього розпорядку, правила ділового етикету, правила охорон праці та протипожежної безпеки, основні програми для роботи на комп’ютері.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого  самоврядування», «Про запобігання корупції», а також інших підзаконних нормативно-правових актів, що стосуються відповідної сфери управління, а саме діяльності Служби у справах дітей.

Термін подання документів –  30 днів   з дня публікації оголошення на офіційному сайті сільської ради, до 29.05.2021 року.

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи :

• Заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

• Заповнену Особову картка ( форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

• Дві фотокартки розміром 4 х 6 см

• Копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;

• Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік( надається у вигляді роздрукованого примірники заповненої декларації на офіційному сайті НАЗК);

• Письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статі 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

• Копію паспорту разом з оригіналом;

• Копію військового квітка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

• Копію документа про загальну середню освіту ( з додатком), для засвідчення та підтвердження факту вивчення особою української мови як навчального предмета ( дисципліни) , або державного сертифікату про рівень володіння державною мовою (ст. 10 Закону України « Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, тощо).

Для довідок та подання документів для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади звертатися в Михайлюцької сільської ради, за адресою: 30416, вул. Мазунова, буд. 44-а. (телефон контактної особи: Зоя Домбровська - 0680128220)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь