Щодо протидії фальсифікації масла солодковершкового

Дата: 19.01.2021 21:15
Кількість переглядів: 1161

Фото без описуГромадськими активістами – представниками ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в  рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» та скарги Миронової В.В. щодо невідповідності виробництва та /або обігу масла солодковершкового операторами ринку: ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В.Т.», ТОВ «Іва-Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер-мол», ТОВ «Терен-Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукт», ТДВ «Яготинський молзавод», Золотонівський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд-Україна», згідно результатів випробувань наведених в таблиці.

Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області звертається до суб’єктів господарювання, що здійснюють обіг харчових продуктів на території м. Шепетівка та Шепетівського району, в разі виявлення даної продукції негайно призупинити її обіг та інформувати Шепетівське районне управління Головного управління в Хмельницькій області за адресою: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 94, тел. 096-24-40-602, електронна адреса: uprprodshep@gmail.com.

Виробникам молочної продукції району доводити до споживачів повну інформацію про продукцію, згідно ст. 5 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Рекомендації споживачам при купівлі молочної продукції

  • Звертайте увагу на маркування продукції:
  • Купуйте масло з чітким маркуванням продукту: найменування виробника, адреса виробника, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, позначення ДСТУ;
  • Купуючи масло на вагу, без маркування – вимагайте у продавця пред’явлення посвідчення про якість або інші документи, що підтверджують його якість та  безпеку;
  • При виборі масла в торговельній мережі міста та району - надавайте перевагу тим торговим об’єктам, де додержуються санітарних та температурних умов зберігання даної продукції. Уникайте місць стихійної торгівлі.
  • Відсутність на споживчій або транспортній тарі масла маркування державною мовою та супровідних документів у продавця свідчить про те, що товар є неякісним та можливо навіть небезпечним для вживання.

Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби
в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь